Skip to main content

PRESTIGEenterprise Software

Het communicatieplatform voor geïntegreerde instore marketing

 

Instore Marketing voor Professionals! Wilt u al uw advertentieberichten uit één bron? De perfecte presentatie op het POS voor een langdurige klantgerichtheid die werkt, met de minste moeite? Ontwerp uw eigen advertenties eenvoudig zonder een bureau met PRESTIGEenterprise-software en distribueer deze vervolgens in het gewenste formaat naar alle POS-media in uw winkels, ongeacht of ze op posters, digitaal op een scherm of via een mobiel op een smartphone naar uw klanten worden afgedrukt. PRESTIGEenterprise software is schaalbaar, werkt onafhankelijk van het platform en is perfect op maat voor u. We maken het echt.

Print

PRINT Van etiket tot groot posterontwerp en eenvoudig uw papieren advertentie afdrukken met PRESTIGEenterprise-software. Uw advertentie in het perfecte formaat.

Digital Signage

Digital Signage Met PRESTIGEenterprise brengt u niet alleen informatie naar digitale media in uw winkel, maar ook entertainment en inspiratie, en geeft u deze een moderne flair.

Mobiel

 

MOBIEL Vergroot het communicatiepotentieel met uw klanten met een individuele app of gebruik de mobiele oplossing voor uw dagelijkse werk.

Om deze redenen PRESTIGEenterprise

 

Zijn de vereisten van uw organisatie ingewikkeld? Staat automatisering en procesoptimalisatie voorop? Wilt u alle uitvoermedia op de POS beheren met één software? Dan is PRESTIGEenterprise met zijn gegevensverbindingsmogelijkheden precies het juiste communicatieplatform voor u. Het professionele sjabloonbeheer garandeert u constant een consistent uiterlijk in alle winkels.

Sjabloonbeheer

Eenvoudige sjablonen voor een professionele uitstraling Met PRESTIGEenterprise kunt u sjablonen ontwerpen die uw inhoud een consistent kader bieden en ervoor zorgen dat er geen belangrijke informatie, zoals de basisprijs, financiering of storting, in uw reclameboodschappen ontbreekt - en dit alles automatisch.

Met behulp van professioneel sjabloonbeheer zijn veel processtappen geautomatiseerd en wordt uw dagelijkse werklast lichter. Dit betekent dat u weer meer tijd voor uw klanten heeft.